Product Image

Mobil Mobilux EP 2

Mobilux EP 2 zijn hoogwaardige universeel inzetbare industriële smeervetten. Deze lithium-hydroxystearate vetten zijn geformuleerd voor een hoge bescherming tegen slijtage, roest, corrosie en de wegwassende werking van water. Verkrijgbaar in de consistenties NLGI 000, 00, 0, 1, 2,3. Mobilux EP vetten worden aanbevolen voor bijna alle voorkomende industriële applicaties, inclusief zwaar belaste applicaties met schokbelastingen. De smeervetten bieden zeer goede bescherming tegen roest, corrosie en water waardoor ze geschikt zijn voor vochtige bedrijfsomstandigheden.
Mobilux EP 2 en 3 zijn universeel toepasbare vetten. De aanbevolen gebruikstemperatuur ligt tussen -20°C tot +130°C.

Eigenschappen en voordelen
Mobilux EP smeervetten hebben een zeer lange historie van bewezen goede prestaties op het gebied van corrosiebescherming, verpompbaarheid bij lage temperaturen en hoge temperatuur bestendigheid dan vergelijkbare andere smeervetten. De Timken OK load van 40 lb illustreert de goede belastbaarheid en ‘extreme-pressure’ eigenschappen.

Vermindert slijtage bij zware schokbelasting en trillingen voor een hoge machinebetrouwbaarheid en machinebeschikbaarheid.
Hoge bescherming tegen roest, corrosie en de wegwassende werking van water voor een goede machinebescherming en goede smering, zelfs bij aanwezigheid van water.
Langere levensduur lagers in vochtige milieus resulteert in lagere operationele kosten en ongeplande machinestops.

In Stock

Sku:N/A

6.00148.50 Incl

Clear selection