Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

  • Deze Stazo lassokabel 20/250 met QuickLink is CCV/VbV gecertificeerd, 20 mm in doorsnede en 2,5 meter lang met een polyethylene bescherming. Deze lassokabel is doorlusbaar en kan op deze manier over de gehele lengte gebruikt worden. De hoogwaardige stalen kabel heeft een speciale anti-doorknip kern en een geweven structuur, geeft een optimale weerstand tegen aanvallen met allerlei soorten gereedschap en is geschikt om te gebruiken in combinatie met de Stazo SmartLock en het Stazo DeckLock. Het QuickLink uiteinde van de kabel wordt op eenvoudige wijze in het DeckLock en/of SmartLock buitenboordmotorslot geklikt. Op deze manier is uw BB motor uitstekend beveiligd en is uw boot meteen vastgelegd aan de wal

    Dankzij de polyethyleen bekleding om de Stazo lassokabel maakt het geen krassen op de boot. De Stazo lassokabel is ook beschikbaar in 5 meter lengte.

    De Stazo Lasso kabels worden geadviseerd en verplicht gesteld door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Maak een foto van uw kostbaar bezit als de kabel met slot gemonteerd is op uw boot voor uw verzekeraar!

Stazo Lasso kabel met QuickLink 20/250 CCV/VbV gecertificeerd

84,78

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 42117125 Categorie Tag

Stazo Lasso kabel met QuickLink 20/250 CCV/VbV gecertificeerd