Sikaflex 291i

10.33 ex. BTW

Wissen
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Uitgebreide informatie

De Sikaflex-291i is een pasta-achtige single-component polyurethaan speciaal ontwikkeld voor mariene toepassingen. het polymeriseert onder de actie van luchtvochtigheid om een duurzaam elastomeer te vormen. De Sikaflex-291i veroorzaakt een kleine verspreiding van vlammen in overeenstemming met de normen opgelegd door de internationale maritieme organisatie (IMO). De Sikaflex-291i is vervaardigd volgens ISO 9001 en 14001 kwaliteits borgings regels en het Responsible Care programma.

Toepassingsgebieden:

De Sikaflex-291i is een veelzijdig assemblage product dat wordt gebruikt in de scheepsbouw. Het is geschikt voor de bouw van flexibele, trillingen-resistente afdichtingen en kan worden gebruikt voor een veelheid van toepassingen, zoals afdichting interieur en exterieur elementen. Sikaflex-291i heeft grote greepmacht op de belangrijkste steunen die in scheepsbouw worden gebruikt: hout, metalen, inleidingen en verven (BI-componenten), keramiek, evenals plastieken (GRP enz.). Sikaflex-291i mag niet worden gebruikt op kunststoffen die onderworpen zijn aan craqueleren (bijv. PMMA, PC, enz.).

Afdichting afdichtingen, diverse collages…, het onderhoud van een boot moet regelmatig worden uitgevoerd.
Voor al deze routine reparaties, Sikaflex-291i is de ideale oplossing.
Sikaflex-291i is een ideale lijm-Putt voor meerdere reparaties op uw boot:

Het maken van flexibele afdichtingen resistent tegen sterke vibraties
Het opleggen van fittingen (ventilatoren, luiken, enz.)
Diverse collages (vaigrage collage, listons, eetstokjes, Interior arrangement elementen, enz.)
Eigenschappen/voordelen:

Voldoet aan de normen van de internationale maritieme organisatie (IMO)
Monocomposing
Flexibel, vibratie bestendig
Goede zeewater weerstand
Lage geur
Niet corrosief
Kan worden geschilderd
Goede grip op een breed scala van media
VOC-vrij

Verzendbeleid
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Wit, Zwart

Grootte

300ML

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,