Google Reviews: 4,6/5 

Productbeschrijving

Sikaflex-221 is een polyurethaan mastiek lijm monocom-posing uitharden onder invloed van atmosferisch vocht te vormen van een duurzaam rubber. Sikaflex-221 voorstellingen hebben geboekt sinds vele jaren – zijn jaar op toepassingen in dienst. Voor de Verenigde Staten: overeenkomstig de specificatie van het type ASTM C920 en aan de specificatie Federales TT-S – 00230 C. Sikaflex-221 gebeurd con-volgens de ISO 9001 kwaliteitsborgingssysteem en het systeem van milieu-geestelijke beheer ISO 14001 en gelijk – ontwikkeling product op een duurzame manier als onderdeel van de ‘ verantwoordelijke ca – re’.

Toepassingsgebieden:

Sikaflex-221 heeft een krachtige grip op talrijke media zoals hout, metalen, primers en muur c-res (product), keramiek en kunststof, bestemd voor de realisatie van pakkingen elastiek dura tarwe. Raadpleeg de fabrikant voordat u op transparante materialen of gepigmenteerde sensi-wheats tegen corrosie onder beperking.

Kenmerken:

Monocomposante

Souplee

Geur faiblee

Weerstand aan veroudering en intemperiese

Niet corrosife

Kan worden geschilderd

Kan worden geschuurd

Goede hechting op een breed scala van supportse

NSF certificering voor casual voedsel contact en contact met drinkwater

Verpakking:

300 ml koker

Instandhouding:

12 maanden.

Sikaflex 221

10.41 ex. BTW - 12.60 inc. BTW

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU N/A Categorieën , Tag

Sikaflex®-221 is een multi-functionele polyurethaan lijm- en afdichtkit, die zeer goed hecht op een breed gevarieerd aantal substraten.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Winkelwagen
Scroll naar boven