Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

De Oost-Friese eilanden Borkum Juist Norderney Baltrum Langeoog Spiekeroog en Wangerooge vormen zowel een heerlijk als uitdagend gebied. Schijnbaar eindeloze ruimte een fris briesje en lange stranden kenmerken de eilandengroep voor de kust van Nedersaksen – hier valt voor jong en oud van alles te ontdekken. De eilanden variëren in grootte en hebben elk hun eigen karakter maar het landschap is vergelijkbaar: zandstranden aan de open zeezijde duinen in het midden en moerasland aan de landzijde waar de Waddenzee zich bevindt. De stromingsrijke getijdenwateren beschikken over goed ontwikkelde jachthavens en bevoorradingsmogelijkheden voor gasten.

Met de actuele zeekaarten van de kaartenset DE 13 bent u optimaal uitgerust voor de navigatie-uitdagingen aan de Duitse Noordzeekust.Getijden- en stromingsinformatie zijn opgenomen in de handige atlas net als toegang tot de nv charts app. De kaarten voor het zeegebied boven Oost-Friesland Borkum tot Helgoland en Ems zijn de professionele cartografie in de Noordzee geoptimaliseerd voor de pleziervaart. Zij bevatten alle informatie die nodig is voor de scheepvaart in de moeilijke wateren van de Duitse Bocht alsmede aanvullende havenplannen en details voor de aanvaarten en doorvaarten in de wateren. De kaartenset bevat ook informatie over het huidige getij en actuele gegevens die verwijzen naar de getijdiamanten op de kaarten.

ATLAS KAART DUITSLAND DE13

59,62

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 70.61.0071 Categorieën , Tag

De Oost-Friese eilanden Borkum Juist Norderney Baltrum Langeoog Spiekeroog en Wangerooge vormen zowel een heerlijk als uitdagend gebied.