Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

Deze marifoon behoort tot de nieuwste generatie DSC marifoons met een revolutionair design. De marifoon is uitgevoerd met een nieuwe gebruikers interface die het bedienen van de marifoon veel gemakkelijker maakt. Met de intuitieve softkey draaiknop en toesten heeft de gebruiker snel toegang tot de belangrijkste functies. Hierdoor blinkt de marifoon uit in het gebruiks gemak!

Ingebouwde GPS ontvanger

De Icom M323G marifoon is uitgevoerd met een ingebouwde GPS-ontvanger. Deze toon de huidige positie en tijd en kan gebruikt worden voor DSC calls. De GPS-data bron is instelbaar, je kunt de GPS-data gebruiken van de ingebouwde GPS-ontvanger of je kunt een externe GPS-ontvanger gebruiken.

Groot display

De Icom M323G marifoon is uitgevoerd met een groot en duidelijk afleesbaar Full Dot-Matrix display. U kunt in één oogopslag alle belangrijk informatie zien.

DSC klasse D

Deze marifoon voldoet aan de nieuwste DSC klasse D specificaties. DSC gebruikt een unieke id-code (MMSI-code) wat ongeveer het zelfde werkt als een telefoonnummer. Het stelt u in staat om contact te maken met een specifieke boot, een groep boten in uw omgeving. In een noodgeval kunt u hiermee ook een noodbericht (distress call) uitzenden door één druk op de “Distress” button. DSC scant kanaal 70 (DSC-kanaal) op berichten ook al zit u zelf op een ander kanaal.

NMEA 0183 interface

De NMEA 0183 interface maakt het mogelijk om informatie van aangesloten randapparatuur op het scherm weer te geven. Zo kun je een externe GPS ontvanger aansluiten op de marifoon. In het displau worden dan positie en tijd weer gegeven. Verder kan dankzij deze interface informatie worden door gegeven naar een navigatie apparaat via NMEA 0183, zoals bijvoorbeeld de positie van een ander schip.

Compatible met AIS zender

Op deze marifoon is optioneel een AIS transponder (model MA500TR Class B AIS) aan te sluiten. Hiermee kan met de functie “AIS target call” een DSC-bericht worden verstuurd zonder dat de MMSI-code handmatig ingevoerd hoeft te worden.

IPX7 waterdicht

De marifoon is waterdicht en is bestand tegen een blootstelling aan water vergelijkbaar met een constante onderdompeling in 1 meter diep water gedurende een half uur. Dit wordt uigedrukt in IP X7 waterdicht. U kunt dus aanboord gerust communiceren onder zware omstandigheden!

AquaQuake functie

Mocht er water komen in de speaker van de marifoon dan kunt u dit er weer uitkrijgen door gebruik te maken van de AquaQuake functie. Deze functie zend een geluid uit waardoor trillingen ontstaan in de speaker van de marifoon. Hierdoor druppelt het water er vanzelf weer uit. Hierdoor kunt u uw berichten weer goed verstaan.

Favoriete kanaal functie

Met deze functie kunt u snel uw favoriete kanaal selecteren. Aan de kanalen welke u vaak gebruikt kunt u een Tag toevoegen. Als u dan van kanaal veranderd selecteert de marifoon een ander kanaal met een Tag en de andere kanalen worden overgeslagen.

Compatible met Icom MarineCommander™

Wordt geleverd met montage beugel voor staande of hangende montage.

Kleur: zwart

PORTOFOON COBRA 350

138,35

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 36.20.2003 Categorieën , Tag

De Cobra Marine HH350 handmarifoon (waarvan uiteraard de Atis code te programmeren is) is zeer populair onder watersporters, en niet zonder reden. Het hoge zendvermogen en lange levensduur van de accu maken deze handmarifoon tot een prettig stuk gereedschap aan boord.

Door de drijvende eigenschappen hoeft u niet in paniek te schieten, zodra deze marifoon in het water valt. Het heldere geluid en goede afleesbaarheid maken deze Cobra HH350 handmarifoon tot een echte must-have.