Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

NL 1810 IJsselmeer met Randmeren en Noordzeekanaal.

Het IJsselmeer is waarschijnlijk het populairste Nederlandse vaargebied. Het biedt een verscheidenheid aan leuke haventjes en stadjes zodat er gemakkelijk een hele tocht kan worden doorgebracht zonder het beschermde gebied te hoeven verlaten.

Kaartformaat

Nederlandse sportbootkaarten zijn handzame kaarten in het formaat 52 x 38 cm. Zij bevatten alle noodzakelijke kaartfragmenten voor de respectieve gebieden in de beste schalen. Ze zijn gedrukt in kleur zeer duidelijk en bevatten als bijzonderheid markante oriëntatiepunten in grafische weergave.

Update

De officiële zeekaarten van de Nederlandse Hydrografische Dienst worden met onregelmatige tussenpozen opnieuw uitgegeven. De tussenpozen van de updates vinden plaats binnen 2 en 3 jaar door het jaar heen en niet alleen aan het begin van het seizoen in het voorjaar. Wijzigingen in de zeekaarten kunt u vinden op de website van de Nederlandse Hydrografische Dienst via de Berichten aan Zeevarenden.

Sportbootkaarten van de Nederlandse Hydrografische Dienst

De Hydrografische Dienst van de Koninklijke Marine informeert zeevarenden over scheepvaartroutes de zeebodem en onderwatergevaren zoals scheepswrakken. Daartoe stelt de Hydrografische Dienst zeekaarten samen legt hij de zeegrenzen van Nederland nauwkeurig vast en voert hij dieptemetingen uit. Voor de pleziervaart worden 7 sets zeekaarten uitgegeven die elk een kustvak bestrijken.

Aanbeveling

Voor degenen die de voorkeur geven aan meer actuele zeekaarten in combinatie met een rectificatiedienst moet worden gekozen voor de NV-kaarten (NL1-NL7) van Nederland. Deze worden jaarlijks in maart heruitgegeven en zijn dus actueler dan de reeks van 1800.

Hydrokaart 1810 IJsselmeer

28,10

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 18.00.1810 Categorieën , Tag

NL 1810 IJsselmeer met Randmeren en Noordzeekanaal.