Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

Gulf Harmony HVI 32 heeft zeer goede antislijtage eigenschappen resulterend in langere levensduur van componenten hetgeen leidt tot lagere kosten. De zeer hoge viscositeitsindex geeft bescherming van hydraulische componenten bij koude starttemperaturen en bij hoge bedrijfstemperaturen. De uitstekende afschuifstabiliteit minimaliseert verlies van viscositeit en toont “stay in grade” onder hoge afschuifcondities. De uitstekende thermo-oxidatieve stabiliteit controleert de formatie van slib- en lakvorming en verhoogt de levensduur van de olie. Superieure waterafscheidingseigenschappen bevordert de snelle afscheiding van water uit olie gaat de vorming van emulsies tegen. Special roest- en corrosie additieven beschermen de uit vele verschillende metalen samengestelde componenten zelfs in aanwezigheid van vocht. De snelle ontluchtingseigenschappen minimaliseert de kans op cavitatie in de hydraulische pomp hetgeen leidt tot storingsvrije werking.

Gulf Harmony HVI 32 is verenigbaar met vele metalen en de meeste afdichtingsmaterialen gebruikt in hydraulische systemen.

Gulf Harmony HVI 32 is aanbevolen voor hydraulische- en krachtoverbrengingssystemen die worden blootgesteld aan een breed scala van omgevings- en bedrijfstemperaturen, kritische industriële hydraulische systemen welke moeten voldoen aan hoge nauwkeurigheid en hydraulische systemen van graafmachines, kranen en hydrostatische aandrijvingen onderworpen aan zwaarste openlucht omstandigheden.

GULF HARMONY HVI32 20LTR

76,61

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 12.06.0010 Categorieën , Tag

Gulf Harmony HVI 32 is een eersteklas antislijtage hydraulische olie speciaal ontwikkeld voor toepassingen welke blootgesteld worden aan uiteenlopende temperaturen of wanneer slechts een kleine verandering in viscositeit bij wisselende temperaturen wordt vereist.