Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoek

Productbeschrijving

Gulf Harmony HVI 46 is samengesteld met hoogwaardige paraffinische basisoliën, een zeer afschuifstabiel polymeer en een vooruitstrevend additievenpakket om aan de strenge eisen van moderne hydraulische systemen te voldoen. Gulf Harmony HVI 46 biedt uitstekende bescherming tegen oxidatie, roest, corrosie en slijtage en beschikt tevens over superieure schuim-, waterafscheidings- en ontluchtingseigenschappen.

Gulf Harmony HVI 46 heeft zeer goede antislijtage eigenschappen resulterend in langere levensduur van componenten hetgeen leidt tot lagere kosten. De zeer hoge viscositeitsindex geeft bescherming van hydraulische componenten bij koude starttemperaturen en bij hoge bedrijfstemperaturen. De uitstekende afschuifstabiliteit minimaliseert verlies van viscositeit en toont “stay in grade” onder hoge afschuifcondities. De uitstekende thermo-oxidatieve stabiliteit controleert de formatie van slib- en lakvorming en verhoogt de levensduur van de olie. Superieure waterafscheidingseigenschappen bevordert de snelle afscheiding van water uit olie gaat de vorming van emulsies tegen. Special roest- en corrosie additieven beschermen de uit vele verschillende metalen samengestelde componenten zelfs in aanwezigheid van vocht. De snelle ontluchtingseigenschappen minimaliseert de kans op cavitatie in de hydraulische pomp hetgeen leidt tot storingsvrije werking.

GULF HARMONY HVI46 20LTR

64,38

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 12.06.0020 Categorieën , Tag

Gulf Harmony HVI 46 is een eersteklas antislijtage hydraulische olie speciaal ontwikkeld voor toepassingen welke blootgesteld worden aan uiteenlopende temperaturen of wanneer slechts een kleine verandering in viscositeit bij wisselende temperaturen wordt vereist.