Harlingen olie smeerolie frieslandDelo Gold Ultra E SAE 10W-40delo 1000
Texaco DELO 450 Marine 15W40 97.60 Incl
hydrauliek olie dikte 46 dikte 32 harlingen binnenvaart
Gulf Harmony HVI VG 32 51.80 Incl

Hoogwaardige olie met hoge viscositeitsindex voor extreme temperatuurbereiken Gulf Harmony HVI-series zijn hydraulische oliën van uitstekende kwaliteit, die speciaal zijn ontwikkeld voor toepassingen bij hoge temperaturen of waarbij kleine viscositeitwijzigingen bij fluctuerende temperatuur vereist worden.
Ze zijn geformuleerd met hoogwaardige oliën op paraffinebasis, een stabiel polymeer met bijzonder hoge afschuifkracht en een geavanceerd additievensysteem om aan de strenge eisen van moderne hydraulische systemen te voldoen.
Deze oliën bieden een uitstekende bescherming tegen oxidatieve afbraak, roest, corrosie en slijtage.
Ze beschikken ook over superieure eigenschappen op het gebied van schuimcontrole, waterafscheiding en snelle luchtafgifte.
Ze overtreffen de prestatie-eisen van de globale industriestandaarden, namelijk. DIN 51524 Deel 3 HVLP, AFNOR NFE 48-603 (HV) en ISO 11158 HV en de meeste internationale standaarden van OEM’s. Poclain, Hitachi, MAG IAS, LLC, Eaton & Denison.

Toepassing

Hydraulische en krachtoverbrengingssystemen die onderhevig zijn aan een breed scala van omgevings- en bedrijfstemperaturen.
Kritische industriële hydraulische systemen met hoge nauwkeurigheid.
Hydraulische systemen van graafmachines, kranen en hydrostatische aandrijvingen die onderhevig zijn aan zware bedrijfsomstandigheden in de openlucht.

In Stock

Sku:12.06.0020

51.79 Incl

Gewicht 21 kg
Back to Top