Google Reviews: 4,6/5 

Productbeschrijving

Epifanes Blanke Bootlak is een hoogglanzende klassieke jachtvernis met een langdurig glansbehoud. Het is een één-component lak die zeer UV bestendig is, mede door het extra ingebouwde ultraviolet filter. Dit beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht! Deze bootlak blinkt uit door het bijzondere hoge elastisch vermogen, hierdoor scheurt de vernis niet op werkend hout.

Kenmerken Epifanes Blanke Bootlak

  • 1-component bootlak
  • Zeer UV bestendig
  • Hoog elastisch vermogen

Toepassingen

De blanke bootlak van Epifanes is voor nieuw werk op massief kaal hout (bijvoorbeeld: meranti, mahonie, oregon pine) en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn toe te passen. Daarnaast is deze bootlak te gebruiken voor onderhoud van bestaande, intacte één- en tweecomponent verfsystemen ongeacht het merk.

Verwerkingsvoorschriften

Breng de Epifanes blanke bootlak niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg altijd voor voldoende ventilatie tijdens het verwerking en droging van de verf. Vermijd het aanbrengen van verf in volle zon of wind. Onder deze omstandigheden vindt snelle verdamping van oplosmiddel plaats wat een goede vloeiing van de verf kan verhinderen.

Epifanes Blanke Bootlak

8.93126.53 ex. BTW - 10.81 inc. BTW

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU N/A Categorieën , Tag

Verpakking

0,25 Liter 0,5 Liter 1 liter & 5 Liter

Kwastverwerking

Epifanes Verfverdunning