Google Reviews: 4,6/5 
Google Reviews: 4,6/5 
Zoeken

Productbeschrijving

Dit bootmes is onmisbaar aan boord voor alle soorten snijwerkzaamheden, maar ook voor het spugen en losmaken van touwen. Een zeer compleet mes met (pols) koord, heuptasje en marlpriem.

Het lemmet is van gehard 420 RVS: extra duurzaam en blijvend scherp met een staalhardheid van +/- 54 HRC, een lengte van 12,5 cm en een dikte van 2 mm.

De handgreep heeft schubben van sterk ebbenhout, een lengte van 11 cm, en een dikte van 18 mm, en is voorzien van koordgat (inclusief koord).

De marlpriem is van roestvrij staal en heeft een afgeronde punt om touwschade te voorkomen, en een harpsleutel voor sluitingen.

De marlpriem en het mes passen beide in het leren etui met riemlus, met een totale lengte van 23,5 cm en een gewicht van circa 135 gram. Je hebt mes- en marlpriem altijd bij de hand – en het heuptasje houdt je zakken vrij.

Voordelen:

De staalhardheid van 54 HRC maakt het lemmet extra slijtvast en vlijmscherp

Mes, priem en etui wegen samen slechts 135 gram, dit is totaal geen belasting om mee te dragen

Het ebbenhouten heft is voorzien van een koord om het mes op te hangen

Nadelen:

Dit bootmes blijft niet drijven

BOOTMES MARLER

31,07

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
SKU 28.34.0010 Categorieën , Tag

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ ze geven duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.