Meewerkend Voorman Technische Dienst

Wil je een nieuwe koers varen bij een organisatie die jou zelf laat bepalen waarheen?

Grote kans dat een baan als meewerkend voorman bij CIV Lauwerszee Technische Dienst jou dan op het lijf geschreven is. Binnen onze organisatie in de haven van Lauwersoog, midden in het Werelderfgoed Waddenzee en vlakbij de Noordzee, is ruimte ontstaan voor een meewerkend voorman die onze technische dienst aanstuurt. Lijkt jou dat leuk en denk jij dat jij en jouw kwaliteiten bij ons tot uiting kunnen komen? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Je krijgt een afwisselende en veelzijdige functie. Jij bent als meewerkend voorman verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de technische dienst. Hierbij deel je de planning in en geef je de collega’s instructies hoe de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Maar je voert de helft de tijd zelf ook reparaties uit. Je staat dagelijks persoonlijk in contact met klanten, wat inhoudt dat je de klanten face to face hoort, ziet en spreekt. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Aansturen van een team van ca. vijf technische medewerkers
 • Inventariseren van de uit te voeren werkzaamheden
 • Uitvoeren van (preventief) onderhoud aan visserijschepen
 • Meedenken over verbeteringen en optimaliseren van bestaande processen

Wie zijn wij?

CIV Lauwerszee Technische Dienst is een nuchtere organisatie die middenin de visserswereld staat. Onze collega’s en klanten zijn betrokken, eerlijke, hardwerkende mensen die jouw inzet op waarde schatten. We hebben korte lijnen, wat zich uit in een nauwe samenwerking met onze eigenaar en onze collega’s, maar ook met de klant. We verzorgen met ons team onderhoud en vele andere werkzaamheden en verhelpen storingen aan visserijschepen. Wie weet, draag jij hier straks jouw steentje aan bij!

Wat breng je mee?

Omdat je in deze functie als meewerkend voorman een breed takenpakket hebt vragen wij, behalve een flinke dosis zelfstandigheid en doorzettingsvermogen, het volgende van jou:

 • Technische kennis, bij voorkeur van hydrauliek, aandrijftechniek en pneumatiek
 • Zelfstandig kunnen draaien, frezen en lassen sterkt tot aanbeveling
 • Een diepgeworteld vissershart is voor ons een pre
 • Je bent in staat om problemen te analyseren en op een praktische manier op te lossen.
 • Minimaal mbo werk- en denkniveau

Beschik jij niet over alle bovenstaande punten? Maar ben jij dé kandidaat voor deze functie en zie jij mogelijkheden om nieuwe kennis in korte tijd eigen te maken? Ook dan nodigen we jou uit om te solliciteren.

Wat is ons aanbod voor jou?

CIV Lauwerszee Technische Dienst is een goede en eerlijke werkgever. Naast een prachtige werkomgeving kunnen we jou als meewerkend voorman het volgende bieden:

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • Informele werksfeer
 • Uitstekende pensioenregeling aangesloten bij PMT
 • Vaste werktijden, van 8.00 uur tot 17.00 uur

Solliciteer nu!

Kan jij niet wachten om op onze prachtige locatie deze leuke functie als meewerkend voorman te gaan vervullen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar vacature@civ-lauwersoog.nl. Harm Kuipers, onze controller, neemt je sollicitatie in behandeling. Voor vragen over de functie kan je Harm bereiken op 06-86828600.

Deze vacature is gepubliceerd op 18 maart 2022. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top